flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Миколаєм Вас, малята!

21 грудня 2017, 14:18

       Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

       Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож  вони найбільше чекають саме на це свято, адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

       19 грудня, з нагоди дня Святого Миколая, колектив Миколаївського районного суду Миколаївської області завітав в гості з подарунками та солодощами до вихованців  Степівського дитячого будиноку-інтернату для дітей с особливими потребами та особливо тяжкими вадами розвитку, який розміщено в с. Степове Миколаївського району Миколаївської області.  

       Люди, що працюють у цьому інтернаті, мають велике серце. Насправді, тут виховуються та лікуються діти, батьки яких не в змозі опікуватися ними або ті діти, які просто не мають батьків. Особливості їхнього розвитку не дають їм жити повноцінним життям. Саме завдяки чуйності небайдужих, вони не відчувають духовної самотності, не відчувають нестачі любові та тепла.

       У Степівському дитячому будинку перебуває 52  хлопчика, багато хто з них не може навіть ходити. Щоденно тут потрібна велика кількість специфічних засобів догляду, не говорячи вже про звичні гігієнічні набори, одежу, харчі.  

       Під час дружнього візиту представники  Миколаївського районного суду Миколаївської області поспілкувалися з вихованцями закладу, медичним персоналом, вихователями та подарували дітлахам вкрай необхідні  засоби гігієни, іграшки та солодощі.

       День Святого Миколая – священне свято, це день, коли варто забути про всі негаразди та згадати про те, що є дітки, які потребують нашої уваги та підтримки, адже їм дуже важливо відчувати підтримку громадян.

       З Днем Святого Миколая! Нехай здійсняться найзаповітніші дитячі мрії, нехай принесуть у кожну родину щиру втіху та любов.